Kunder tycker till

BUST-UP


Här följer några av våra kunders åsiker om Bust-Up:


"Jag vill bara meddela att er produkt Bust-Up som förstorar bysten verkligen fungerar! Man måste dock äta minst 3 månader helst mer, 6 månader för att se effekten. Mina bröst är helt annorlunda, fylliga och runda och har ökat nästan 2 bh-storlekar. Jag är helnöjd!"
/Ulrika, Örebro

"Märkte skillnad redan inom 2 veckor och är otroligt nöjd! Kommer definitivt fortsätta, har precis beställt min andra månad STORT TACK för den här produkten!"
/Christin, Haninge

" ... min kompis och jag har börjat med Bust-Up och ser redan klar skillnad efter 10 veckor! "
/ Madde, Umeå


" Hej! Mycket bra produkt! Gick bra och snabbt att få varan till Frankrike. "
/
Mvh Camilla, Nice/Frankrike

Jag var till en början lite skeptisk till denna produkt då jag absolut inte trodde att ett piller gör ens bröst större och fastare. Jag blev riktigt förvånad av resultatet. Jag började märka skillnad efter drygt en vecka och har fortsatt ett par veckor till. Jag har dessutom inte ätit dessa piller exakt varje dag utan det kanske har gått nån dag emellan. Har ammat två barn under väldigt lång tid och till följd av detta blev mina bröst väldigt slappa. Har under flera år inte varit nöjd med mina bröst och har mått väldigt dåligt över det. Att ta till kniven för att göra dom större va inget för mig då jag vill ha naturliga bröst, och dessutom är det inget billigt alternativ. Bust Up är att rekommendera för er som har små eller slappa bröst, och som har drömt om att få större och fastare bröst utan några jobbiga och dyra ingrepp. Jag har fått bättre självförtroende efter detta, och är så extremt nöjd med mina bröst idag. Jag kommer gladeligen fortsätta med Bust Up för att få ett fulländat resultat. Det funkar verkligen.
/Louise, Gislaved

"...har provat andra produkter i flera månader som ej funkat (deprimerande!), men fick höra om era Bustup och nu säger jag bara YES! Nu ska jag visa upp mig i bikini i sommar!!" 
/ Madeleine, Nyköping

" ... det som jag verkligen är superglad över med dom här kapslarna är att mitt hår blivit bättre, tidigare hade jag sår i hårbotten och det kändes helt utan liv, har testat olika produkter från "hudexperter" för dessa problem tidigare men det har inte blivit så stor effekt och varit svindyra. Men nu efter att jag testat Bust-up känns det jättefriskt och bra, känns som det stärkt upp håret! "
/ Sarah, Eskilstuna

"Ni är helt kanon! Vilken produkt, tummen upp för Bustup!"
/ Britt, Uppsala

"Jag är jättenöjd med min produkt och er service"
/ Helene, Göteborg

"Äntligen slipper man operation! Jag var skeptiskt men STORT TACK Sthlmcompany!"
/ Anna, Umeå

"
Brösten gick från B till C men blev framförallt väldigt fasta! Jag har bara märkt positiva biverkningar!"
/ Linn, Dalarna

"Jag har ätit dem i drygt en månad nu och märker klara resultat, min sambo också ;)"
/Johanna, Stockholm 

"Brösten ömmar och blir fylligare! Glöm inte att svepa dom med MJÖLK! :D"
/Stephanie, Tidaholm

"Fungerar. Har gått från A till B-C i kupstorlek.
Har även blivit fastare och har mindre värk vid mens."
/Johanna , Tranås

"Bust-Up är bra, det funkar! Jag är supernöjd!"
/Jimena, Nynäshamn

"Jätte bra produkt! Härligt att det finns hjälpmedel som förstorar brösten utan kirurgisk ingrepp!
Många vill ha större bröst som inte kunnat få det under puberteten, därför är det många lite över 20 år som inte vågar operera större byst nu! Men nästan alla kan ta tabletter som förändrar ens byst! 

Jag vill ha större byst men är jätte rädd för ingrepp, när jag såg denna produkt trodde jag att det var rena drömmen! Helt Underbar produkt!!"
/Daniella, Tumba

"Hej SthlmCompany! 
Jag vill ge ett stort Tack till Bust-Up kapslarna för att ha mildrat min Pms, halverat mina menstruationssmärtor, trollat bort min acne och förtorat min byst. (från halv A-kupa till en normal B-kupa.)"  
 / 
Yeskha, Stockholm

"Har ätit dom i 2 månder nu ALLA runt omkrig mig märker skillnad och även jag :D supernöjd!"
/Sofia, Eskilstuna

"Jag är riktigt nöjd med Bust-Up. Har tagit dom i tre veckor nu och ser klart skillnad. Brösten känns och ser mycket fylligare och större ut. Detta blir klart påfyllning. Tummen upp för Bust-Up och er service!"
/Michéle, Ängelholm

"När jag började äta bust-up så var mina bröst så sjukt små, hade AA kupa. Nu börjar jag snart på min 4:e månad och jag har ökat nästan 3 storlekar!! Det låter overkligt, det tyckte jag också. Förmodligen funkar det olika för alla hur mycket man ökar i storlek. Men jag kommer definitivt fortsätta äta dem för att få ännu bättre resultat :)"
/Natalie, Skellefteå